čtvrtek 9. března 2006

9.den - THA THON

Po ceste na snidani jsme nechaly na recepci "inzerat" - ze hledame nekoho kdo by rad jel na voru do Chiang Rai, ze bychom se mohli spolecne domluvit a tak by i cena byla zajimavejsi.

Vychutnali jsme si bananove palacinky s Otsem a Chrisem, ktere nam udelala IRIE (Thajka, ktera vlastni tento shop) a vyrazili do poli. Otso se rozhodl ze bude relaxovat a ze se sejdem odpoledne u kaficka a vyrazime se podivat na kopec nad Tha Thonem kde je po ceste nahoru spoustu chramu.
Po ceste jsme se stavili v mistni skolce - no ty deti byly ale roztomily !!! Potkali jsme rybare a skupinu lidi na poli kteri vytrhavali cesnek. Dve hodinky prochazky bylo az az protoze byl sileny hyc. Po ceste do chaticky jsme si daly obed a z toho vseho jsme usnuly.


Odpoledne jsme vyrazili s Otsem, jak jsme se domluvili, podivat se na nedaleke chramy. Byl to teda sileny kopec, ale my jsme meli uzasny stesti a po 15min vystupu nam zastavil jeden Thajec a vyvezl nas na kopec. Po ceste jsme nabrali jeste jednu Nemku (Martina). Vypravel nam jak mel v Sydney vedle QVB v centru Sydney a na Manly (plaz 30 min. lodi od centra) Thajskou restauraci. Ted ji ma blizko Chiang Mai. To jsem se nasmala....svet je vazne malej....;o) Nakonec nas odvezl na trh kde jsme se pokoukali a vraceli se zpatky k "nasemu baru"a po ceste se zatim domluvili ze vyrazime zitra na voru ve slozeni ja, Linda, Otso, Martina a jeste jeden Irsky par. Nakonec to vypadalo ze se na ten vor ani nevejdem kolik nas bude ;o)))
Dali jsme si veceri a pivo za 65B.
K nasemu prekvapeni jsme zjistili ze vse vyjde vcetne 4 jidel, ovoce, voda a noclehu na:
3 dny pro 6 lidi stoji 2300B.
2 dny pro 6 lidi stoji 1700B.
3 dny pro 4 lidi stoji 2100B.
2 dny pro 4 lidi stoji 1500B.
no docela zajimavy pocty....... ale to proto je to levnejsi pro mene lidi protoze je mensi spotreba bambusu. Tak jsem se nakonec domluvili ze pojedeme ve 4.


Pred spanim jsem si jeste dala s Martinou masaz chodidel za 100B. a holky maserky pri tom nemohly odtrhnout oci od televizoru.....koukali na neco jako "Thajskou Esmeraldu;o)))"

Postrehy:
V Tha Thon byli velice prijemni lide, zije tam dost cizincu. Citili jsme se moc dobre, mistni nas prijali vic nez pratelsky !!!! (Hlavne Chris....)

  • TASMANIA
  • NEW ZEALAND
  • ZPET NA UVODNI STRANKU
    Jihovychodni Asie
    Mar 1, 2006 - 40 Photos
  • Informace o Thajsku
  • Informace o Laosu
  • Informace o Kambodze
  • Vice fotek
  • Predbezny itenerar
  • Cestomaniak - cestovatelé online