pondělí 6. března 2006

6.den - PAI

Rano jsme se probudili do nadherneho dne. Slunicko vychazelo za kopci a mi jsme si k te pohode dosly na snidani. Po ceste jsme potkali Kirsten z autobusu, ktera chtela dneska na tour ale protoze nebylo dost lidi tak nevedela co ze bude delat. Tak se pridala k nam. Vypujcily jsme si motorky (ted pro zmenu uz jako mazaci s manualnim razenim 125cc) a vyrazili na vodopad MOR PAENG WATERFALL 9 km smerem na zapad, blizko vesnicky Lahu. Vcelé oblasti okresu Amphoe Pai je mnoho horkých pramenu, jako Muang Paeng, Pong Ron a Pong Duat. My jsme vyrazili na THA PAI HOT SPRINGS . Prameny maji teplotu 80 stupnu. Voda se varila , bublalo to tam a trochu smrdelo..... Horke prameny stekaji do potucku kde se smicha tepla voda se studenou a tak teplota v potucku nedaleko pod horkymi prameny je idealni pro zazracnou koupel. Uz uz jsem tam s holkama malem skocila az tu me jsem si vzpomela....."ja se koupat nemuzu ;o("

Na ceste jsme se stavily v café, ktere vlastnila prijemna Holandanka, na vybornou kavu a pokracovaly dal k chramu PHRA THAT MAE YEN (mountain temple), odkud je krasny vyhled na cele okoli.

Na zpatecni ceste jsme se stavily u nedalekeho Canyonu.. Po perfektnim vyletu jsme si daly vybornou veceri (vyborny ovocny koktejl a ja si dala polivku s dyni, kuretem a lemongrass – to bylo vynikajici!!!)

Na vecer jsme si naplanovaly ze se sejdem v Blue Lagoon. Coz je jeden z mistnich baru. (Slunicko tu zapada uz kolem 18,30hod.-docela kratky den) Prochazely jsme mesteckem a je tak male ze jsme potkavaly ty same lidi co jsme potkaly na nasem vylete a nebo ze vcera.(Muzikanta – ten nam poradil prijit do Blue Lagoon, ze tam bude ziva hudba a Caraoke, 2 Americany z odpoledne, ktere jsme potkaly u pramenu.) Zajimavy zazitek byl, ze najednou z niceho nic, tma v celem meste (jinak osvetlenem spoustou svetylek) vypadl proud a nikdo si nebyl jisty jestli uz to bude po cely zbytek vecera nebo jen na chvili. I presto ze to bylo jen na 10min, tech deset minut bylo docela dlouhych. Vecer jsme v Blue Lagoon potkaly kamarady od Kyrsten, mezi nimi 2 Australani a jeden z nich byl z Randwicku. ( v tu dobu jsem tam zrovna taky bydlela)....jak ten svet je malej???? ;o)

  • TASMANIA
  • NEW ZEALAND
  • ZPET NA UVODNI STRANKU
    Jihovychodni Asie
    Mar 1, 2006 - 40 Photos
  • Informace o Thajsku
  • Informace o Laosu
  • Informace o Kambodze
  • Vice fotek
  • Predbezny itenerar
  • Cestomaniak - cestovatelé online